Rólam

Ez a weboldal az NK Digitális Marketing része. Egy megjelenés, mely mögött Németh Krisztián, online marketing szakértő és tanácsadó áll. Bemutatkozás azok számára, akik megtalálnak az online térben. Azért jött létre, mert az online megjelenés ma már alapvető követelmény.

Mit kínálok?

Amit kínálok számodra, az digitális vagy online marketing, azon belül is elsősorban internetes marketing. Ennek a tevékenységnek olyan elemei vannak, mint a

  • Tartalomkészítés, tartalommarketing: azért, hogy nyerő szövegeid legyenek mindenhol az online térben. Megfelelő hosszúságban és minőségben.
  • Keresőoptimalizálás (SEO, SEM): ha a keresőben is jó helyet szeretnél magadnak.
  • Közösségi média kezelése: azért, hogy élő kapcsolatod legyen a közönségeddel.
  • PPC-hirdetések (AdWords, kereső és display, remarketing, Facebook-PPC): elérhetsz új ügyfeleket a megfelelő célcsoportból, és remarketing révén eléred azokat is, akik már megismertek.
  • Analitika: hogy tisztában legyél azzal, tartasz-e valamerre és megfelelő-e az irány.
  • Konverzióoptimalizálás (CRO): mert a weboldaladon áll vagy bukik, hogy lesz-e vevő a látogatóból. Nem webdesigner vagyok, de a landing oldalad úgy tudom megterezni, hogy az hatékony legyen, és értékesíteni tudjál vele.

Ezek azok az online marketing eszközök, melyek ma már elengedhetetlenek ahhoz, hogy jól működjön a vállalkozásod. Nekem a digitális marketing a szakmám, tipikusan kkv-k számára dolgozom. Ismerem a problémáikat és a lehetőségeiket. Azt is tudom, hogy nincsenek csodák, trükkök, kerülőutak – melyekkel lerövidíthető a sikerhez vezető út. Csak módszerek vannak és munka, mindig a rendelkezésre álló források függvényében.

Mindez miért jó neked? Mert egy átgondolt megközelítéssel, a költségeket alacsonyan tartva tudod növelni a bevételeid. A felsorolt témákról a blogbejegyzéseimből tudhatsz meg többet.

Ki vagyok?

Németh Krisztián - NK Digitális Marketing

Online marketing szakértő és tanácsadó, de elsősorban tartalomkészítő. Hiszen az újságírásból érkeztem, gazdasági lapoknál dolgoztam, és jelenleg is a munkám legnagyobb részét a tartalommarketing teszi ki.

Több mint egy évtizednyi, gazdasági médiában történő szerkesztés-újságírás után léptem tovább, szereztem egy diplomát digitális marketingből a BKF-en, és egy webfejlesztéssel foglalkozó cégnél előbb alkalmazottként, majd egyéni vállalkozóként dolgoztam és dolgozok most is.

Itt számos ügyfélnek készítek tartalmakat, SEO és PPC kampányokat, miközben egy másik, budapesti ingatlanközvetítő cégnél tartalomkészítési tevékenységgel is foglalkozom. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor megtalálod a LinkedIn-profilomban.

Ezeken az oldalakon találkozhatsz más tartalmaimmal is:

Hogyan zajlik a közös munka?

1. lépés

Felvesszük egymással a kapcsolatot, elmondod, miről szól a vállalkozásod, mit vársz az online marketingtől, mire koncentrálsz, mik az igényeid.

2. lépés

Megbeszéljük, hogy mi az, ami az online marketing szolgáltatás és tanácsadás keretein belül megvalósítható, reális cél. És mi az, ami miatt nem én vagyok a megfelelő választás számodra.

3. lépés

Ha megállapodunk, akkor vagy tanácsadásra kerül sor, vagy ezen továbblépve elkészítem valamely online marketing részterület vagy részterületekre vonatkozó kampány-tervet.

4. lépés

Amint rábólintasz, nekiállok kivitelezni a tervet vagy kampányt, folyamatosan egyeztetve veled. Ez lehet egyszeri munka vagy folyamatos. A kampánytól és a Te igényeidtől függ.

5. lépés

Ha realizálódik a digitális marketing tevékenységed, kezdődik a mérés, az elemzés és a finomhangolás. Hiszen csak a gyakorlatban derül ki, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem, és hogy min kell változtatni.


Lenne még kérdésed? Úgy érzed, segíthetek? Akkor küldj egy üzenetet!

hello@nkdigitalismarketing.hu